Lepotni studio Beauty Break se nahaja na naslovu Vodovodna 92A v Ljubljani, v neposredni bližini severne ljubljanske obvoznice in le nekaj minut od središča mesta.

KAKO DO NAS

Z avtom:

iz smeri centra: peljete se po Dunajski cesti ter zavijete levo na križišču z Baragovo ulico (križišče, kjer je AMZS), nadaljujete naravnost do Ljubljanskih Mlekarn, kjer na križišču ponovno zavijete levo. Peljete se mimo Spar trgovine in po cca. 100 m zavijete desno na parkirišče. Zapeljete mimo avtomehaničnih delavnic na manjše parkirišče ob vhodu v salon.

-iz smeri obvoznice: obvoznico zapustite na izvozu Bežigrad in zavijete na Dunajsko cesto. Na križišču z Baragovo ulico (križišče, kjer je AMZS) zavijete desno, nadaljujete naravnost do Ljubljanskih Mlekarn, kjer na križišču zavijete levo. Peljete se mimo Spar trgovine in po cca. 100 m zavijete desno na parkirišče. Zapeljete mimo avtomehaničnih delavnic na manjše parkirišče ob vhodu v salon.

NUDIMO VAM BREZPLAČNA PARKIRNA MESTA!

 

Z avtobusom (mestni avtobus št 14):

– iz smeri centra: izstopite na postajališču Vodovodna cesta. Pot nadaljujete peš še približno 150 m v isti smeri, do prehoda za pešce. Prehod  prečkate in nadaljujete naravnost po makadamski cesti še 20 m, na vaši desni boste zagledali Lepotni salon Beauty Break.

-iz smeri Savelj: izstopite na postajališču Brinje ter nadaljujete peš še kakih 50 m v isti smeri. Nato zavijete desno ob ograji na parkirišče in nadaljujete pot ob stavbi, mimo avtomehaničnih delavnic, do manjšega parkirišča. Vhod v salon je na koncu stavbe.